Tapas Bar Miró Praha - akce ve španělské restauraci

16.6.2017

Důležité upozornění!!!

Celý červenec budeme otevírat vždy od 17:00 hodin.

28.4.2017

Otevírací doba na květnové svátky.

*** Na státní svátky 1.5. a 8.5. otevíráme od 17:00 hodin.***

10.4.2017

Velikonoční otevírací doba.

**pátek 14.4.: 17:00 - 24:00 hod.** **sobota 15.4.: 17:00 - 24:00 hod.** **neděle 16.4.: 17:00 - 23:00 hod.** **pondělí 17.4.: 17:00 - 24:00 hod.**

17.3.2017

Novinka v naší nabídce.

Právě jsme zařadili do našich poledních menu velmi kvalitní a hlavně chutné kuřecí, kachní a králičí maso z farmy Štěpánovsko. Sledujte naše polední nabídky na Restu, Zomato, nebo na Facebooku a přijďte ochutnat poctivě uvařená jídla z kvalitních surovin.

13.2.2017

Valentýnské menu.

❤️❤️❤️ NA 14. 2. JSME PŘIPRAVILI SPECIÁLNÍ VALENTÝNSKOU NABÍDKU ❤️❤️❤️ ❤️ CARPACCIO Z CHOBOTNICE, ŘAPÍKATÝ CELER ❤️ ❤️CARPACCIO Z ČERVENÉ ŘEPY, PĚNA Z KOZÍHO SÝRA ❤️ ❤️ FILETY SV. PETRA, GRILOVANÁ PROVENSÁLSKÁ ZELENINA, HUMROVÉ VELOUTÈ ❤️

3.2.2017

Morcón

Přivezli jsme pro vás další delikatesu pocházející z Andalusie, jelito Morcón. Uzenina podobná salámu, plněná výborným vepřovým masem z černých iberských prasat, sladkou paprikou a česnekem do střívek. Zrání a přírodní sušení probíhá poměrně dlouhou dobu, je podobný chorizu, ale větší v průměru, v chuti je šťavnatější a jemnější.

19.1.2017

Paella Valenciana

Dnes večer od 19:00 hodin bude pro vás opět připravena tradiční paella Valenciana. Přijďte a ochutnejte.

28.12.2016

Otevírací doba !!!

V termínech 28.12.2016 - 1.1.2017 budeme mít otevřeno vždy od 17:00 hodin do 24:00 hodin.

24.12.2016

Přání

Tapas bar Miró přeje všem svým příznivcům krásné a klidné vánoce.

15.12.2016

Rezervace

!!! Důležité upozornění!!! Rezervaci na konkrétní čas držíme našim hostům pouze 15 minut, poté je stornována. U rezervací od 7 osob (včetně) a výše, požadujeme předem složení nevratné zálohy 100,-kč na osobu, která bude odečtena z celkové útraty zákazníka. Děkujeme za pochopení.

9.12.2016

Důležité upozornění!!!

V pátek 9.12.2016 bude náš tapas bar od 17:00 hodin uzavřen pro soukromý večírek. Děkujeme za pochopení a věříme, že si pro návštěvu u nás vyberete jiný termín.

9.12.2016

Speciální degustační menu nebude!!!

S velikou lítostí oznamujeme našim klientům, že plánovaná sobotní akce s degustačním menu se nebude konat z důvodu onemocnění šéfkuchaře Tomáše Levého. Přejeme mu brzké uzdravení a o náhradním termínu vás budeme včas informovat. Děkujeme za pochopení.

8.12.2016

Gratinovaní šneci

Po celé adventní období pro vás připravujeme tradiční gratinované šneky s bylinkovým máslem. Překonejte ostych a ochutnujte tuto lahůdku od našeho šéfkuchaře Vladimíra Schnappela.

17.11.2016

Důležité upozornění!!!

Ve čtvrtek 17.11. a v pátek 18.11. otevíráme až od 17:00 hodin!!!

27.10.2016

Důležité upozornění!!!

Ve čtvrtek 27.10 a v pátek 28.10. otevíráme až v 17:00 hodin.

20.10.2016

Tapas den

Dvacítka restaurací a barů po celé ČR pro vás v jediný den připraví speciální tapas - vybrané delikatesy v malých porcích. Vyzkoušíte nejen nové chutě, ale také hispánský způsob sdílení jídla, i radosti. / Tapas a mogollón en una veintena de restaurantes y bares en toda la República Checa!

28.9.2016

Otevírací doba !!!

Od středy 28.9. do neděle 2.10. otevíráme vždy až od 17:00 hodin.

22.9.2016

Slávky s omáčkou z citrónové trávy a šafránu.

Ve čtvrtek 22.9. v 19:00 hodin večer uvaří hostující katalánský kuchař David Díaz Delgado další lahůdku iberského poloostrova. Tentokrát to budou slávky v omáčce z citrónové trávy a šafránu - mejillones al cremoso de citronela y azafran. Vzhledem k omezené kapacitě našeho tapas baru, doporučujeme si včas zajistit rezervaci.

4.7.2016

Otevírací doba během svátků.

Na začátku prázdnin, v pondělí 4.7., v úterý 5.7. a ve středu 6.7. otevíráme až od 17:00 hodin.

24.6.2016

David Díaz Delgado uvaří malé chobotničky.

V pátek 24.6.2016 od 19:00 hodin nás navštíví katalánský kuchař David Díaz Delgado, aby pro vás uvařil skvělé malé chobotničky - pulpitos en salsa marinera. Přijďte a ochutnejte. Vzhledem k omezené kapacitě míst k sezení vám doporučujeme si včas potvrdit rezervaci.

22.6.2016

Degustace vín katalánského vinařství Loxarel

Vážení přátelé a milovníci dobrého vína. Ve středu 22.6.2016, díky společnosti Espritvino, nás poctí svou návštěvou majitel biodynamického vinařství Loxarel z oblasti Penedés pan Josep Mitjans. Provede vás ochutnávkou svých skvělých šumivých vín, i ekologicky pěstovaných a vyráběných tichých vín. Degustace začíná v 19:00 a vstupné činí pouhých 299,-kč, včetně občerstvení. Vzhledem k velmi omezené kapacitě míst k sezení, vám doporučujeme si včas potvrdit rezervaci.

16.6.2016

Světový den tapas

Zažijte tu pravou chuť Španělska v rámci oslav Světového dne Tapas. V tento výjimečný den si se svými přáteli užijete kulinářský zážitek plný vynikajících miniaturních kuchařských výtvorů, jako jsou chuťovky a jednohubky typické pro španělskou gastronomii. Světový den Tapas se koná v mnoha městech po celém světě a kromě výtečného jídla a pití nabízí také spoustu aktivit: degustace, show cooking a ukázky na místních trzích. Připojte se a užijte si den plný výborných španělských delikates se skvělým programem!

10.6.2016

Chuleta iberica a la brasa - Iberská kotleta na dřevěném uhlí

Již tento pátek bude vařit a hlavně grilovat maso z černého prasátka hostující katalánský kuchař David Díaz Delgado. "Chuleta iberica a la brasa" - Iberská kotleta grilovaná na dřevěném uhlí se zeleninou. Vzhledem k omezené kapacitě míst k sezení vám doporučujeme si včas potvrdit rezervaci.

9.6.2016

Catering

NECHTE TO NA NÁS Rádi pro vás připravíme snídaně, obědy i večeře, všechny druhy firemních eventů, občerstvení na prezentace, na tiskové konference, školení, svatby a soukromé oslavy. CATERING Rádi přijedeme kamkoliv. Připravíme catering „na klíč“ až pro 100 osob s kompletním zajištěním ve vámi vybraných prostorách a váš raut tak proběhne díky našim službám hladce a bezstarostně. Každou nabídku pečlivě připravujeme na míru, jelikož si uvědomujeme, že každý klient a akce je originální. CO UMÍME Degustační menu na téma nebo událost vámi vybranou. Jsme výborní i na moderní a lehké sendviče, ale třeba na finger food (jednohubky) taktéž. Naše spolupráce je postavena na našich známých kuchařích, kteří jsou odborníci ve svém oboru. Proto jsme připraveni vše skvěle uskutečnit v té nejvyšší kvalitě a preciznosti . OSOBNÍ KUCHAŘI Přijedeme, uvaříme, uklidíme. Tyto 3 hesla jsou zásadní v rozhodování zda máte či nemáte s námi prožít jakoukoliv událost typu : Rodinná oslava, narozeniny a nebo prostě jen si užít večer se skupinkou přátel. Servis zajišťujeme kompletní, včetně koktejlů, nebo popřípadě přímo naším barmanem na místě . A kdo za vším stojí: Daniel Michal Momentálně už více jak 6 let vévodí kuchyni a částečně i chodu italské restaurace v centru města. Jinak dlouhé roky specialista na španělskou kuchyni. V oboru se pohybuje skoro 20 let. Vladimír Schnappel Momentálně vede už 2 rokem jako šéfkuchař velmi známý tapas bar Miró, kde se podílí na vedení a určování trendů. Před tím byl šéfem restaurace na Malé straně. V gastronomii se pohybuje více jak 13 let. Tapas bar Miró Restaurace otevřená před 2 lety s velmi moderním a působivým interiérem, tradičními recepturami zaměřená na španělské tapas. Kuchyň je vybavená nejmodernějšími profesionálními technologiemi . Za vším stojí nadšenci a manželé Jeníkovi, kteří cestují po Evropě a sledují co se kde a jak dělá, ale hlavně co nejvíce tradičním způsobem.

3.6.2016

Arroz negro con gambas y calamares

V pátek 3.6. bude u nás opět hostem katalánský kuchař David Díaz Delgado. Tentokráte uvaří - arroz negro con gambas y calamares - černá rýže s krevetami a kalamáry. Vzhledem k omezené kapacitě míst k sezení vám doporučujeme si včas potvrdit rezervaci.

27.5.2016

Baskická hovězí žebra konfitovaná na rozmarýnovém medu

V pátek bude u nás hostem katalánský šéfkuchař David Díaz Delgado a speciálně pro vás uvaří baskická hovězí žebra konfitovaná na rozmarýnovém medu. Doporučujeme si včas u nás zajistit rezervaci.

29.4.2016

Dnes vaří katalánský šéfkuchař David Díaz Delgado

Dnes večer vám nabídneme glazírovaná iberská vepřová líčka s bramborovo-celerovým pyré, které bude vařit katalánský šéfkuchař David Díaz Delgado. Počet porcí bude limitován, tak neváhejte s rezervací a včas nám dejte vědět.

1.4.2016

Pulpitos en salsa marinera

***Dnes večer bude u nás vařit hostující katalánský kuchař David Diaz Delgado opět malé chobotničky "pulpitos en salsa marinera". Pokud je toužíte ochutnat, doporučujeme si včas zajistit rezervaci.***

29.3.2016

Paella Valenciana

Každé úterý od 19:00 hodin náš šéfkuchař Vladimír Schnappel pro vás vaří skvělou tradiční paellu Valenciana. Už jste ji ochutnali?

25.3.2016

Velikonoce

✿✿✿Na Velký pátek 25.3. máme otevřeno jako ve všední pracovní den, tj.od 11:30 hod. do půlnoci a na Velikonoční pondělí 28.3. otevíráme až od 17:00 hodin.✿✿✿

24.3.2016

Speciální velikonoční nabídka

✿✿✿Speciální velikonoční nabídka✿✿✿. Ve čtvrtek bude náš šéfkuchař Vladimír Schnappel vařit marinované jehněčí s pečenou šalotkou balenou v pancette, rozmarýn, brambory grenaille a čerstvý špenát s kopřivou - porce/295,-kč.

4.3.2016

Páteční vaření s Davidem Diaz Delgadem.

Každý pátek večer pro vás uvaří španělský kuchař David Diaz Delgado některé z tradičních jídel iberského poloostrova. Doporučujeme si včas udělat rezervaci.

3.3.2016

Čtvrteční vaření tradiční zarzuely s mořskými plody.

Každý čtvrtek vaří náš šéfkuchař Vladimír Schnappel přímo před Vámi tradiční španělskou zarzuelu - jídlo plné kousků ryb a mořských plodů s jemně pikantní omáčkou. Ochutnejte a poznejte další kousek bohaté španělské gastronomie.

16.2.2016

Španělské léto po celý rok.

Venku vládne zima, ale v našem tapas baru máme léto po celý rok. Přijďte k nám nasát atmosféru horkého španělska a ochutnat poctivá jídla a vína iberského poloostrova.

5.1.2016

Paella Valenciana

Každé úterý vaříme velkou porci paelly valenciana, která obsahuje spoustu kousků králičího, vepřového, kuřecího masa a jater. Vždy večer od 19:30 do 21:00 hodin máte šanci ochutnat toto vynikající tradiční jídlo.

31.12.2015

Speciální silvestrovské menu

***SILVESTROVSKÁ NABÍDKA*** Foie gras s fíkovou marmeládou, toust z domácího chleba 50g-185,-kč Ústřice Fine de Claire, šalotka, limetka, balsamico redukce 1ks-95,-kč Rillettes z přeštického bůčku, okurčičky, domácí chleba 100g-165,-kč Grilované tygří krevety 3ks-185,-kč Hovězí tataráček s lanýžovým olejem a zastřeným vajíčkem 50g-165,-kč Lososový tataráček s kapary 50g-165,-kč Samozřejmě bude k dispozici i stálá denní nabídka tapas a dalších chuťovek.

25.9.2015

Světový den tapas 25.září 2015

Oslavte s námi Světový den tapas v pátek 25.září 2015. Po celý den Vám budeme nabízet celou řadu vynikajících chuťovek a skvělá španělská vína.

17.9.2015

Čtvrteční večer s vařením velké paelly

Dámy a pánové. Tento čtvrtek 17.9. si Vás dovolujeme pozvat na speciální večer, kdy bude u nás vařit vyhlášený katalánský kuchař David Diaz Delgado autentickou paellu ve velké pánvi přímo před Vašimi zraky. Ochutnejte spolu s námi toto tradiční španělské jídlo v příjemném prostředí našeho tapas baru na Smíchově. Doporučujeme si udělat včas rezervaci. http://daviddiaz.cz/

27.4.2015

Degustace Sherry & Tapas

V pondělí 27.dubna 2015 pro Vás chystáme degustaci SHERRY & TAPAS v prostoru našeho tapas baru. Začátek akce plánujeme na 18:00 hodinu a délka bude přibližně 60 minut. Co Vás čeká? 1. Amontillado - La Cigarrera Králičí raviolka přelitá olivovým olejem 2. Oloroso - Gutierrez Colosia Chřest obalený v sušené šunce jamón reserva 3. Moscatel - La Cigarrera Vyšlehaná pěna z kozího sýra s chutney ze sezónního ovoce 4. Pedro Ximenez - Gutierrez Colosia Jahodová polévka s bazalkovou zmrzlinou Cena je 449,-kč. Prostor má omezenou kapacitu, proto doporučujeme včasnou a závaznou rezervaci.

17.7.2014

Tapas Bar Miro Otevírá!

PŘIJĎTE VYZKOUŠET ŠPANĚLSKÉ SPECIALITY. VYBRAT SI LZE ZE STUDENÝCH, TEPLÝCH, JEDNODUCHÝCH, RAFINOVANÝCH, ALE VŽDY ČERSTVÝCH.

16.7.2014

Víte, co je to tapas?

TAPAS JE ŽIVOTNÍ STYL. MNOHDY JSOU TO CHUŤOVKY, KTERÉ NAHRAZUJÍ OBĚD NEBO VEČEŘI. VYBRAT SI LZE ZE STUDENÝCH, TEPLÝCH, JEDNODUCHÝCH, RAFINOVANÝCH, ALE VŽDY ČERSTVÝCH. TAPAS TVOŘÍ NENUCENÝ RÁMEC SETKÁNÍ PŘI NICHŽ SI ČLOVĚK POPOVÍDA, NĚCO POPIJE A K TOMU NAVÍC NĚCO S CHUTÍ SEZOBNE. JEJICH PESTRÝ VÝBĚR JE NEKONEČNÝ A VŽDY SE POJÍDAJÍ SPOLEČNĚ.